Dorin

Dorin

vineri, 28 februarie 2014

Cum intru in Windows 7 fara tastatura





Salutare dragi prieteni, in tutorialul de azi va arat cum puteti sa intrati in Windows 7, fara a avea o tastatura reala, decat cu mouse-ul.

Aceasta tastatura virtuala poate inlocui o tastatura reala in clipa cand aceasta se defecteaza.Este singura solutie de moment, daca trebuie sa ne conectam la net si sa citim mesajele de pe adresa noastra de email, sau sa facem cumparaturi urgent. 
Nu puteti sa intrati in BIOS daca nu aveti tastatura, din pacate este singura varianta.
 

Pornim calculatorul si lasam sistemul de operare sa buteze, asteptam sa ajunga la fereastra de Login, unde in partea dreapta jos avem o iconita. Clic pe ea si se deschide fereastra Ease of Access, aici bifam a treia optiune de jos in sus Type without thekeyboard(On-Screen Keyboard) dati clic pe Apply apoi inchideti fereastra cu close.

Introduceti cu ajutorul tastaturi virtuale codul contului de user, pentru a intra in contul vostru.











In cazul in care tastatura virtuala nu a aparut din nu stiu ce motiv,poate ati uitat sa dati clic pe Apply, mergeti la Meniul Start si deschideti All Programs->Accessories->Ease of Access si dati clic pe On-Screen Keyboard.













Asa arata tastatura virtuala.





Acum puteti sa dactilografiati un fiser Word, sa intrati in Registry Editor si sa editati o cheie, sa folositi functia Search sau sa navigati pe net cu browserul preferat.

De asemenea renumitul motor de cautare Google are si el o tastaura virtuala, care poate fi folosita cand navigam pe net.








Aici am incheiat tutorialul meu, daca aveti ceva de spus puteti sa o faceti la rubrica comentari.
Puteti sa propuneti ce tutoriale doriti.

2 comentarii:

Monna Albu (Novacescu) spunea...

Multumesc pentru incurajari! De-altfel, multumesc ptr vizita facuta pe blog. Fii binecuvant!

Info PC Dorin spunea...

Cu multa placere Monna.